Novi tender za zakup Hotela Park

Bez autora
Apr 20 2010

Vladin Savjet za privatizaciju raspisao je danas novi tender za zakup hotela Park u Bijeloj uz obavezno investiranje. Rok za dostavljanje ponuda je 1. jun do 15 sati. Na prethodni, produženi tender za zakup hotela nije dostavljena nijedna ponuda. Učesnicima na tenderu ponuđen je zakup hotela Park, sa pripadajućim zemljištem i plažom, na 30 godina, uz mogućnost produženja. Vlada namjerava da kroz dugoročni zakup obezbijedi adekvatan i sveobuhvatan razvoj te destinacije u jedinstven, turistički sadržaj visokog nivoa i sa najmanje četiri zvjezdice, koji prije svega nudi razvoj ronilačkog turizma, kao i druge aktivnosti za odmor i rekreaciju usklađene sa prirodnim ljepotama i ekološkim bogatstvom lokacije. Pravo učešća na tenderu imaju zainteresovana preduzeća i konzorcijumi, koji otkupe tendersku dokumentaciju i potpišu izjavu o povjerljivosti.

Novi tender za zakup Hotela ParkVladin Savjet za privatizaciju raspisao je danas novi tender za zakup hotela Park u Bijeloj uz obavezno investiranje.

Rok za dostavljanje ponuda je 1. jun do 15 sati. Na prethodni, produženi tender za zakup hotela nije dostavljena nijedna ponuda. Učesnicima na tenderu ponuđen je zakup hotela Park, sa pripadajućim zemljištem i plažom, na 30 godina, uz mogućnost produženja.

Vlada, kako je objašnjeno, namjerava da kroz dugoročni zakup obezbijedi adekvatan i sveobuhvatan razvoj te destinacije u jedinstven, turistički sadržaj visokog nivoa i sa najmanje četiri zvjezdice, koji prije svega nudi razvoj ronilačkog turizma, kao i druge aktivnosti za odmor i rekreaciju usklađene sa prirodnim ljepotama i ekološkim bogatstvom lokacije.

Pravo učešća na tenderu imaju zainteresovana preduzeća i konzorcijumi, koji otkupe tendersku dokumentaciju i potpišu izjavu o povjerljivosti. Učešće je omogućeno ponuđačima koji imaju najmanje pet godina iskustva u oblasti turizma, godišnji poslovni prihod od tri miliona eura u posljednjoj poslovnoj godini, kao i da su u prethodne tri ostvarili profit. Učesnik na tenderu može, kako je objašnjeno, formirati konzorcijum sa drugim preduzećima, pod uslovom da barem jedan njegov član ispunjava uslove definisane javnim pozivom.

Ponuđač ima obavezu da prije podnošenja ponude obezbijedi bankarsku garanciju od 100 hiljada eura, naplativih na prvi poziv, koju je dala banka sa kreditnim rejtingom od najmanje BBB prema agenciji Standard and Poors ili banke koju odbobri Tenderska komisija.

U prethodnom pozivu, bankarska garancija, koju je ponuđač trebalo da obezbijedi iznosila je 200 hiljada eura.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik